fbpx
 • "Hát, nagyon jól éreztük magunkat. :)​ Szeretem, ha az Anna örül, és nagyon de nagyon élvezte a dolgot. Esztike nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem fél másodperc alatt megtaláltad a közös hangot a gyerekekkel és ez tök jó."

  Csilla
 • "Erika egy mozgalmas fotózásból örök emléket varázsolt!  Még az én örökmozgó lánykámról is szuper fotók készültek! A jó hangulat, a kreatív ötletek és a gyönyörű képek garantáltak! Még egyszer köszönjük!"

  Alexa és Brigi
 • " Nagyon szépen köszönjük a szebbnél szebb képet Erika Lisztik! Most már tudjuk milyen örömteli érzés kisbabát várni, de a képeidet nézegetve rokonaink,ismerőseink és barátaink is láthatják milyen boldogságban készülünk a szülőszerepre. És ha már Marci megszületik, elővesszük a képeket és megmutatjuk Neki, Anya és Apa mennyire nagy örömmel várta Őt. Így, Ő is láthatja majd. Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttünk az esküvőnket is Te örökítsd meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a legprofibb fotós lesz velünk, és azokat a képeket sűrűn fogjuk nézegetni és visszaidézni ezeket a gyönyörű és felejthetetlen pillanatokat amiket Te örökítesz meg! Nagyon szépen köszönjük! Örömmel ajánlunk Mindenkinek! :)"

  Marcsiék
 • "Nagyon közvetlen, vidám hangulatban telt a fotózás. Erika nyitott volt az ötleteinkre és a lehető legjobbat igyekezett belőlünk kihozni! És bármikor,szívesen állnánk neki modellt újra."

  Noémi és Dóri
 • "El nem hiszed, hogy amióta voltunk a fotózáson folyamatosan mosolygok...és mióta küldöd a képeket... Elképesztő ügyes vagy! :-) "

  Ildi és családja
 • "Erika! Nagyon ügyes vagy, gyönyörű fotókat készítesz, mindenkinek téged foglak ajánlani! ;-)"

  Zsuzsi
 • „Nem szeretem, ha fotóznak. Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, de komolyan tudok szenvedni a beállított képek miatt. Ajándékba kaptam a lehetőséget, nagyon sokára szántam rá magam. Erika közvetlen, kedves személyisége hamar oldotta a parámat. Tetszett, hogy visszafogott, de határozott volt végig, jó ötleteivel segített, hogy már ott elhiggyem, lehet ebből jó kép is. Gyorsan és jó hangulatban telt el az időnk, még a fáradtságot és az ellenérzéseimet is elfelejtettem erre az egy órára. Talán először tudtam azt mondani, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm Erika.” "

  Andrea
 • „Sikítoztam az örömtől, mikor az első képet megláttam. Hihetetlen szép képek, olyan gyönyörű vidám és természetes színek….ránézek és van kedvem ÉLNI. Olyan zseniális szögeket kapsz el, hogy elképesztő szépnek látom magam. –Ez én lennék?? Olyanok ezek a képek,mintha az álmaimat fotóztad volna le, szép vagyok és élettel teli! Motivációt kaptam ezektől a képektől az élethez. Újra hiszek magamban, köszönöm! nagyon jó döntés volt, hogy Téged választottalak, már tervezem a következő fotózást!”

  Katafitness tréner
 • "A fotózást azért élveztem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyunk, és milyen remek képek fognak születni.

  Zsuzsival sokat poénkodtunk, ez nagyon sokat segített abban hogy feloldódjunk.  Mivel színházban dolgozom, ezért gyengéim a jelmezek és szívesen öltözöm régebbi korok ruháiba, de a modern stílus is közel áll hozzám, főleg ha van benne valami ''retro'' is."

  Adri
 • "Ha egy jó fotóst keresel, aki kedves, kreatív és megbízható bátran keresd Erikát. Szívből ajánljuk mindenkinek!"

  Szandi és Ati

Írd le a véleményed:

favicon Erika Lisztik Photo | Minden jog fenntartva © 2018 | Design: szekelygergo.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search