fbpx
 • "A fotózást azért élveztem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyunk, és milyen remek képek fognak születni.

  Zsuzsival sokat poénkodtunk, ez nagyon sokat segített abban hogy feloldódjunk.  Mivel színházban dolgozom, ezért gyengéim a jelmezek és szívesen öltözöm régebbi korok ruháiba, de a modern stílus is közel áll hozzám, főleg ha van benne valami ''retro'' is."

  Adri
 • " Nagyon szépen köszönjük a szebbnél szebb képet Erika Lisztik! Most már tudjuk milyen örömteli érzés kisbabát várni, de a képeidet nézegetve rokonaink,ismerőseink és barátaink is láthatják milyen boldogságban készülünk a szülőszerepre. És ha már Marci megszületik, elővesszük a képeket és megmutatjuk Neki, Anya és Apa mennyire nagy örömmel várta Őt. Így, Ő is láthatja majd. Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttünk az esküvőnket is Te örökítsd meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a legprofibb fotós lesz velünk, és azokat a képeket sűrűn fogjuk nézegetni és visszaidézni ezeket a gyönyörű és felejthetetlen pillanatokat amiket Te örökítesz meg! Nagyon szépen köszönjük! Örömmel ajánlunk Mindenkinek! :)"

  Marcsiék
 • „Sikítoztam az örömtől, mikor az első képet megláttam. Hihetetlen szép képek, olyan gyönyörű vidám és természetes színek….ránézek és van kedvem ÉLNI. Olyan zseniális szögeket kapsz el, hogy elképesztő szépnek látom magam. –Ez én lennék?? Olyanok ezek a képek,mintha az álmaimat fotóztad volna le, szép vagyok és élettel teli! Motivációt kaptam ezektől a képektől az élethez. Újra hiszek magamban, köszönöm! nagyon jó döntés volt, hogy Téged választottalak, már tervezem a következő fotózást!”

  Katafitness tréner
 • "Hát, nagyon jól éreztük magunkat. :)​ Szeretem, ha az Anna örül, és nagyon de nagyon élvezte a dolgot. Esztike nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem fél másodperc alatt megtaláltad a közös hangot a gyerekekkel és ez tök jó."

  Csilla
 • ​"A fotózással kapcsolatban úgy láttam, nagyon hamar kialakult egy barátságos légkör, amit elsősorban Erika közvetlensége és Alizhoz való viszonya teremtett meg. A "stúdióként" szolgáló szoba fényviszonyait Erika pikk-pakk felmérte, a kis modellünk pedig kellemesen eljátszott az agyikon. Szerencsére, Aliz hamar fel tudott oldódni és miközben lelkesen figyelte Erikát, ahogy a fényképezőgépével bűvészkedik, természetesen viselkedett. (Ez meg is lepett minket, hiszen Alíz általában a gép láttára minden tevékenységet be szokott fejezni, most viszont folytatta a játékot.) Ezt az is segítette, hogy Erika folyamatosan tartotta a kapcsolatot Alizzal, hol egy játékkal vagy a kezével, hol pedig kedves szavakkal!

  Összességeben egy kellemes fotózásban volt részünk, amit remélhetőleg a képek is tükröznek! Családias, vidám és minőségi képeket kaptunk!"

  Ági és Családja
 • "El nem hiszed, hogy amióta voltunk a fotózáson folyamatosan mosolygok...és mióta küldöd a képeket... Elképesztő ügyes vagy! 🙂 "

  Ildi és családja
 • " Kedves Erika! Nagyon szépen köszönöm a türelmedet, a kedvességedet és a gyönyörű képeket. Mindig élményt ad a közös munka veled, mert odafigyelsz rám és mindig többet nyújtasz, mint amit ígérsz. Kívánok Neked a hivatásodhoz még több élményt, szenvedélyt és boldog ügyfelet! 🙂 "

  Kata
 • "Ha egy jó fotóst keresel, aki kedves, kreatív és megbízható bátran keresd Erikát. Szívből ajánljuk mindenkinek!"

  Szandi és Ati
 • "Nagyon közvetlen, vidám hangulatban telt a fotózás. Erika nyitott volt az ötleteinkre és a lehető legjobbat igyekezett belőlünk kihozni! És bármikor,szívesen állnánk neki modellt újra."

  Noémi és Dóri
 • "Erika egy mozgalmas fotózásból örök emléket varázsolt!  Még az én örökmozgó lánykámról is szuper fotók készültek! A jó hangulat, a kreatív ötletek és a gyönyörű képek garantáltak! Még egyszer köszönjük!"

  Alexa és Brigi

Írd le a véleményed:

favicon Erika Lisztik Photo | Minden jog fenntartva © 2018 | Design: szekelygergo.com

Start typing and press Enter to search