fbpx
 • ​"Tapasztalatom a fotózásunkról:

  Szerintem egy nagyon jó fej csaj vagy  és könnyen barátkozol, így könnyen feloldod mások hangulatát, ami sok segítség egy Budoir (fehérneműs) fotózásnál. A fotózást nagyon elveztem, izgalmas volt, még soha nem voltam stúdió fotózáson, könnyebbé tette hogy mondtad mit csináljak, de meghallgattad az én véleményemet is. Azért a kis pálinka is sokat segített abban, hogy elengedjem a gátlásaimat :) És jó volt hogy készültél, hoztál cuccokat (ing, pokróc, gyöngysor, stb..), érezhető volt, hogy igazán a magadénak erezted a munkát :)"

  Edit
 • ​"A fotózással kapcsolatban úgy láttam, nagyon hamar kialakult egy barátságos légkör, amit elsősorban Erika közvetlensége és Alizhoz való viszonya teremtett meg. A "stúdióként" szolgáló szoba fényviszonyait Erika pikk-pakk felmérte, a kis modellünk pedig kellemesen eljátszott az agyikon. Szerencsére, Aliz hamar fel tudott oldódni és miközben lelkesen figyelte Erikát, ahogy a fényképezőgépével bűvészkedik, természetesen viselkedett. (Ez meg is lepett minket, hiszen Alíz általában a gép láttára minden tevékenységet be szokott fejezni, most viszont folytatta a játékot.) Ezt az is segítette, hogy Erika folyamatosan tartotta a kapcsolatot Alizzal, hol egy játékkal vagy a kezével, hol pedig kedves szavakkal!

  Összességeben egy kellemes fotózásban volt részünk, amit remélhetőleg a képek is tükröznek! Családias, vidám és minőségi képeket kaptunk!"

  Ági és Családja
 • "Erika egy mozgalmas fotózásból örök emléket varázsolt!  Még az én örökmozgó lánykámról is szuper fotók készültek! A jó hangulat, a kreatív ötletek és a gyönyörű képek garantáltak! Még egyszer köszönjük!"

  Alexa és Brigi
 • "Szuper volt a fotózás! Korábban még soha nem voltam műtermi fotózáson, de most rájöttem, hogy fantasztikus dolog. Soha nem éreztem magam ilyen szépnek, mint a fotózás után. A fotózás alatt minden énemet meg tudtam mutatni, kiemelve a nőiességemet. Erika nagyon jó fotós, meglátja a szépet, az előnyös pozíciókat, az apró részleteket és a bájos vonásokat, melyek minket, Nőket, igazán vonzóvá tesznek. A fotózást minden nőnek ajánlom, aki szeretne több önbizalmat nyerni, aki szeretné igazán szépnek érezni magát, vagy szimplán szeretne tetszeni a párjának."

  Orsi
 • "Nagyon közvetlen, vidám hangulatban telt a fotózás. Erika nyitott volt az ötleteinkre és a lehető legjobbat igyekezett belőlünk kihozni! És bármikor,szívesen állnánk neki modellt újra."

  Noémi és Dóri
 • "A fotózást azért élveztem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyunk, és milyen remek képek fognak születni.

  Zsuzsival sokat poénkodtunk, ez nagyon sokat segített abban hogy feloldódjunk.  Mivel színházban dolgozom, ezért gyengéim a jelmezek és szívesen öltözöm régebbi korok ruháiba, de a modern stílus is közel áll hozzám, főleg ha van benne valami ''retro'' is."

  Adri
 • "Ha egy jó fotóst keresel, aki kedves, kreatív és megbízható bátran keresd Erikát. Szívből ajánljuk mindenkinek!"

  Szandi és Ati
 • „Sikítoztam az örömtől, mikor az első képet megláttam. Hihetetlen szép képek, olyan gyönyörű vidám és természetes színek….ránézek és van kedvem ÉLNI. Olyan zseniális szögeket kapsz el, hogy elképesztő szépnek látom magam. –Ez én lennék?? Olyanok ezek a képek,mintha az álmaimat fotóztad volna le, szép vagyok és élettel teli! Motivációt kaptam ezektől a képektől az élethez. Újra hiszek magamban, köszönöm! nagyon jó döntés volt, hogy Téged választottalak, már tervezem a következő fotózást!”

  Katafitness tréner
 • „Nem szeretem, ha fotóznak. Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, de komolyan tudok szenvedni a beállított képek miatt. Ajándékba kaptam a lehetőséget, nagyon sokára szántam rá magam. Erika közvetlen, kedves személyisége hamar oldotta a parámat. Tetszett, hogy visszafogott, de határozott volt végig, jó ötleteivel segített, hogy már ott elhiggyem, lehet ebből jó kép is. Gyorsan és jó hangulatban telt el az időnk, még a fáradtságot és az ellenérzéseimet is elfelejtettem erre az egy órára. Talán először tudtam azt mondani, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm Erika.” "

  Andrea
 • " Nagyon szépen köszönjük a szebbnél szebb képet Erika Lisztik! Most már tudjuk milyen örömteli érzés kisbabát várni, de a képeidet nézegetve rokonaink,ismerőseink és barátaink is láthatják milyen boldogságban készülünk a szülőszerepre. És ha már Marci megszületik, elővesszük a képeket és megmutatjuk Neki, Anya és Apa mennyire nagy örömmel várta Őt. Így, Ő is láthatja majd. Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttünk az esküvőnket is Te örökítsd meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a legprofibb fotós lesz velünk, és azokat a képeket sűrűn fogjuk nézegetni és visszaidézni ezeket a gyönyörű és felejthetetlen pillanatokat amiket Te örökítesz meg! Nagyon szépen köszönjük! Örömmel ajánlunk Mindenkinek! :)"

  Marcsiék

Írd le a véleményed:

favicon Erika Lisztik Photo | Minden jog fenntartva © 2018 | Design: szekelygergo.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search