fbpx
100092815_535356020684060_8829390293041152000_n (1)

Lisztik Erika
fotós

Erika több éve készít portrékat illetve fényképez rendezvényeken, eseményeken. Gyakorlati és elméleti fényképészeti iskolát végzett, és belevetette magát a photoshop tudományába is. Ezek elengedhetetlenek a szép képek elkészítéséhez.

Ami különlegeset kaphatsz Erikától, hogy már az első pillanatban meglátja Benned a „SZÉPET, ÉRDEKESET, KARAKTERT”, amit kiemelve ábrázol a képein keresztül. Ez lehet egy vonás, gesztus, forma, tekintet, mosoly, stb..

Komoly hangsúlyt fektet a fotózás emberi-kapcsolati oldalára is. Ezt nevezném az egyik erősségének. Így Aki ellátogat hozzá, a következőket tapasztalhatja:
FIGYELEM , VIDÁMSÁG, JÓ HANGULAT, GYORSASÁG, VARÁZSLAT, KEDVESSÉG TÜRELEM, KONCENTRÁLTSÁG, RUGALMASSÁG, KREATIVITÁS, HATÁROZOTTSÁG, SZUPER ÖTLETEK, EGYSZERŰ-KONKRÉT UTASÍTÁSOK, BARÁTI HANGULAT, OLDOTT LÉGKÖR, ODAFIGYELÉS, BIZALOM, KÖNNYEDSÉG , FELSZABADULTSÁG, JÁTÉKOSSÁG, ÖTLETESSÉG

“Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly – minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.”

Janikovszky Éva

montázs44

Írd le a véleményed:

 

favicon Erika Lisztik | Minden jog fenntartva © 2018 | Design: szekelygergo.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search